Karma Mobil använder "cookies". Genom fortsatt användande av webbplatsen godkänner dessa cookies. Mer information

Bloggpost image

2021-06-18

Från bokidé till färdig bok

Gillar du att skriva, för dig själv eller till andra? Genom vårt samarbete med Picapen kan Karma Mobils kunder på ett enkelt och roligt sätt förverkliga sina författardrömmar! Varför inte förgylla sommaren med tid för dig själv och ditt eget skrivande!  

Om Picapen

Picapen är en digital plattform där du hittar du allt du behöver för att enkelt skriva och trycka din egen bok.

Inspireras av inspelade Master Classes i kreativt skrivande. Skriv själv eller tillsammans med familj eller vänner.

Allt du skriver hos Picapen är privat och du väljer själv om du vill bjuda in medförfattare eller läsare.

Vill du sedan få din bok i tryckt format, gör du enkelt en beställning med endast ett par knapptryckningar. Picapen hjälper dig från bokidé till färdig bok!

   
Gratis live-webinar. Missa inte höstens inbokade event med Picapen.

Vi ser fram emot en spännande höst med många boksläpp och vi har redan bokat upp några av de mest intressanta författarna. Ställ frågor direkt till dina favoritförfattare via Zoom.

Klicka på ”Ta del av erbjudande” som ger dig 3 månader gratis Picapen plus 3 författarträffar via Zoom.

 
14/9 kl.18.00Hyllad debutant 2021

Philomène Grandin har skrivit den självbiografiska boken ”Glöm allt men inte mig” som handlar om uppväxten med sin excentriska far Izzy Young. En finstämd bok om en legendarisk pappa, som bland annat upptäckte Bob Dylan, och som under sina sista levnadsår blev svårt dement.

 
7/10 kl.18.00Det gåtfulla landet Myanmar/Burma

Helena Thorfinn, tidigare journalist på SVT och TV4, släpper ny bok 30 sep. Den nya boken utspelar sig i Burma, ett land där Helena själv har bott och som hon känner väl till. ”I munkens skugga” utspelar sig under den korta period då det gåtfulla landet öppnade upp sig för världen.

 
9/11 kl.18.00Det börjar med en katastrof…

Agnes Lidbeck släpper sin nya bok 7 oktober, ”Nikes bok”. Agnes debutbok från 2017, ”Finna sig” var en av årets mest omtyckta av både läsare och recensenter. ”Nikes bok” börjar med en katastrof. Det som inte får hända, händer ändå: ett barn på en strand, obevakad. I ett sommarparadis knyts tre familjer hjälplöst till varandra, formade av rädsla, hopp och kärlek.

3 mån gratis!

0:-