Karma Mobil använder "cookies". Genom fortsatt användande av webbplatsen godkänner dessa cookies. Mer information

Om karma mobil

Behövs det verkligen en ny mobiloperatör?

Vi tyckte det saknades en mobiloperatör som fokuserar på en lite mer mogen målgrupp. Med andra intressen och ibland en osäkerhet av det digitala såg vi ett behov av att lansera abonnemang och tjänster som underlättar den digitala vardagen.

Upptäck Karma Mobil och bli en av alla nöjda kunder!

Engagemang

Många av oss har successivt gått över till att sköta en stor mängd av vardagliga sysslor digitalt med hjälp av våra smarta telefoner, men långt ifrån alla är delaktiga.

I synnerhet känner seniora personer ofta oro och osäkerhet inför de digitala verktygen. Därför startade vi Karma Mobil. Vi tycker nämligen att alla ska kunna känna sig trygga i en digital vardag!

Tillgänglighet

Varför ska det vara så svårt att komma i kontakt med en mobiloperatör?

Digitala kanaler i all ära men ibland känns det bättre eller enklare att få prata om ett problem direkt med någon. Karma Mobil satsar därför på att ha en bemannad kundtjänst som det är lätt att komma i kontakt med och som har generösa öppettider.

Välj själv om du vill tala med oss, ta kontakt via chatt eller skicka ett mejl. Oavsett gör vi allt för att svara på ditt meddelande så snart som möjligt.

Gemenskap

Vi vill göra Karma Mobil till mer än bara ett mobilabonnemang – det ska vara just en gemenskap för våra kunder, och vi strävar mot att uppfattas som den mest välkomnande operatören på marknaden. Karma Mobils mål är att göra den digitala världen mer tillgänglig och lätthanterlig. För att nå det målet arbetar vi med att ta fram egna alternativa verktyg tillsammans med tjänster från utvalda partners. Verktygen och tjänsterna ska locka och inspirera alla till att bli mer digitala men kanske främst de som idag känner ett motstånd. Läs mer om våra tjänster och verktyg som vi rekommenderar under Erbjudanden.

Mobiltäckning

Karma Mobil erbjuder sina mobiltjänster genom Telenors nät i Sverige. Genom att vi gör det har vi stöd för VoLTE och Wifi-samtal och tillgång till ett mobilnät som idag täcker 99,9% av Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta. Nätet moderniseras kontinuerligt för att kunna erbjuda ännu bättre samtalskvalitet, snabbare surf och bättre täckning.

Täckningskarta

Giving People

Giving People är en hjälporganisation med fokus på barn i Sverige som lever i barnfattigdom.

Med över en kvarts miljon ekonomiskt utsatta barn i Sverige och ett stort mörkertal är deras uppdrag inte bara behövligt. Det är också många gånger livsavgörande för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för de barn som drabbas.

Genom att bli kund hos Karma Mobil bidrar du till att fler barnfamiljer får ett drägligare liv.