Karma Mobil använder "cookies". Genom fortsatt användande av webbplatsen godkänner dessa cookies. Mer information

Välkommen till Karma Mobil

Det var när min mamma Birgitta blev sjuk som jag började hjälpa henne med det digitala. Tidigare hade hon klarat allt själv; betala räkningar, ringa, skicka sms, surfa, vara aktiv i sociala media. Men det som hänt henne ändrade allt. Först fanns hennes sambo som stöd men när han gick bort blev det vi barn som hjälpte henne få vardagen att fungera.

Då insåg jag på allvar hur krångligt många digitala tjänster var, och frustrationen växte: den digitala vardagen måste gå att göra enklare!

Idén till Karma Mobil föds

Den första idén var att göra en app som underlättar vardagsmoment som bland annat att betala sina räkningar eller beställa mat. Och för att få tillgång till den tjänsten behövdes ett abonnemang. Därför är Karma Mobils starttjänst just telefoni, som vi bygger på med flera tjänster. Vi är väldigt spända på att få visa upp vår app så snart den är klar!

Uppstickaren med stora vänner

Efter över tjugo år inom telebranschen visste jag hur vi skulle bygga den tjänst jag ville skapa. När Telenor gav klartecken för våra kunders trafik i sitt nät, då blev Karma Mobil en aktör att verkligen räkna med. Tillsammans med Telenor och UC kan vi erbjuda ett unikt abonnemang som ger extra trygghet.

Mobiloperatören som bryr sig

Jag tror det finns många både yngre och äldre som både vill ringa och surfa säkert, och som vill få hjälp med urval av tjänster som gör det digitala livet lättare.

Många av oss har också gamla eller sjuka föräldrar och vi som anhöriga behöver få avlastning och veta att deras vardag fungerar. Personlig service, att det går enkelt att nå oss, är därför en självklar ledstjärna för mig och teamet på Karma Mobil.

Välkommen till vår digitala gemenskap!

Kristoffer Engardt

Kristoffer Engardt, Karma Mobil